click sini

blog santai dan borak habis!!

jom borak santai di sini..
Selamat Datang ke Laman Borak Santai dan Borak Habis!! Satu-satunya laman web interaktif yang memuatkan semua perkara khas untuk anda semua. Terima kasih kerana mengunjungi laman ini.
Tilu 'Ku Bukan Aku'
Kenali Tilu disini..

TILU bermula dengan tiga anak muda yang hanya suka bermain muzik bersama dan menghabiskan masa dengan memperbaiki teknik permainan muzik masing-masing melalui pendedahan genre muzik yang berbeza seperti Jazz, R&B dan funk.

Sehingga suatu masa, tiga anggota asal TILU iaitu Bajai sebagai pemain keyboard, Johar sebagai pemain drum dan Puja sebagai pemain bass memilih untuk memperkembangkan lagi muzik dan karya mereka dengan menambah ahli kumpulan ini. Dengan penambahan Mira sebagai vokalis utama, Kibas sebagai gitaris, Firdaus sebagai trumpet, Farid flugal horn dan Jeffny sebagai pemain sexsaphone, TILU menjadi sebuah kumpulan jazz muda tempatan yang berjaya mengorak langkah ke dalam industri muzik tanahair.

“Ku Bukan Aku” single pertama TILU yang sangat mendapat sambutan baik sehinggakan setiap jam diputarkan di corong radio tempatan. TILU mendapat sambutan hangat dengan berjaya manarik hati beberapa pihak media tempatan untuk mengadakan persembahan di acara majlis yang di anjurkan. Lagu ciptaan sepenuhnya Edry Abdul Halim ini berjaya menempatkan diri dalam carta radio-radio tempatan di mana masing-masing berada di kedudukan top 10 dan top 40.

Read more...
Lagu Baru Hafiz Kisah Kita


NAMA PENUH: MOHD HAFIZ BIN MOHD SUIP

ASAL: KUCHING, SARAWAK

TARIKH LAHIR: 27/02/90

BANGSA: MELAYU

STATUS: BUJANG

AGAMA: ISLAM

PEKERJAAN: PELAJAR


Download lagu ini?
click http://www.youtube.com/watch?v=nJhC36TZjho

Dapatkan koleksi lagu-lagu melayu dan english terkini disini. Dapatkan juga lirik2 lagu artis yang anda minat dan banyak lagi
Read more...
Related Posts with Thumbnails

click sini untuk hadiah PERCUMA!!!

promosi! click sini

where are you come from?

Lagu

click

click sini untuk product PERCUMA, free..

click now for FREE Gifts!

 • FeedBurner FeedCount

  selling online products? Click here! Headline Animator

  click sini

  Video Hots!!

  Loading...

  blog preview

  What time is now?

  Members

  World Visitor

  free counters

  Radio Online@hot.fm

  link

  jana 15k sebulan hanya dengan click | jana 15k sebulan |

  Senarai Blog Saya